Blogprojekt II. #7

Veronikának csodálom a munkásságát! Imádom a blogját :) Ezért is hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy részt vesz a projektemben :) 


1. Mióta blogolsz? Pár mondatban összefoglalnád, miért csinálod és mi vezérelt arra, hogy könyves oldalt vezess? 

Kicsit több, mint két éve kezdtem el blogolni. Mindig is nagyon szerettem a könyveket, és persze szeretek róluk írni és beszélni. :) Amikor a molyon egyre több visszajelzés kezdett érkezni az értékeléseimmel kapcsolatban, és egyre többen olvastak el könyveket az én ajánlásaim alapján, az hihetetlen boldogsággal töltött el, és úgy éreztem, hogy talán ki kellene próbálnom magam egy még szélesebb közönség előtt is. Mivel nagyrészt angolul olvasok, így kézenfekvőnek tűnt, hogy egyből a lehető legnagyobb fába vágjam a fejszémet, és két nyelven kezdjek el blogolni. És habár hazudnék, ha azt mondanám, hogy ez egy egyszerű út, de ennyi idő után is imádom csinálni. :) 

2. Ki vagy te? Jellemezd magad minimum 5 szóban ;)

Feleség, építész, könyvmoly, blogger, vidám, kreatív, kupis :)

3. Kedvenc ételed?

Rántott sajt :) 


4. Kedvenc italod?

Kávé *-* (tudom, nem túl eredeti, de azt hiszem ez minden építész és könyvmoly legjobb barátja :)) 


5. Kedvenc könyved? ( Csak egyet..na jó...kettőt. :D /Könyvsorozat is lehet)

Hű, ez nagyon nehéz kérdés, mert nagyon sok kedvencem van, és mindegyik kötet más miatt dobogtatja meg a szívemet. :) A Harry Potter persze örök kedvenc marad, de ha az utóbbi évekből kellene mondani kedvencet, talán Amy Harmon The Law of Moses című könyvét mondanám, vagy Colleen Hoover Hopeless sorozatát. :)



6. Kedvenc idézeted

„Do epic.”
(„Alkoss maradandót!”) 
Kim Holden: Bright Side



7. Hobbid a blogoláson kívül

Kicsit csalás, mert ez valahol része a blogolásnak, de nagyon szeretek Phoshopban mindenfélét (főként könyv-teasereket) alkotni. 



Köszönöm, hogy részt vettél a projektben! 

ˇVERONIKAS READERFEEDERˇ


You Might Also Like

0 megjegyzés