Blogprojekt II. #5

Péntek van! Ez a nap Annáé! :) a Lap lap után bloggerinájáé :)


1. Mióta blogolsz? Pár mondatban összefoglalnád, miért csinálod és mi vezérelt arra, hogy könyves oldalt vezess?

Egészen pontosan 2016.08.08. óta blogolok hivatalosan, ugyanis ekkor nyitotta meg a kapuit a Lap lap után. Igazság szerint a könyves rendezvényeknek köszönhetően sok bloggert és írót kezdtem megismerni, akik egytől-egyig buzdítottak arra, hogy kezdjek bele ebbe az egészbe. Még nem éreztem magam késznek erre, habár visszagondolva nem tudom, mitől tartottam ennyire. Na de a 2016-os Könyvhéten megismertem Diát, s onnantól kezdve nem volt megállás… :)

2. Ki vagy te? Jellemezd magad maximum 5 mondatban ;)

Egy lány, aki imád olvasni, a szabadidejében a táncnak és a gitározásnak él, rajzol és színészkedik, s ha teheti, hajfonatokat készít, akinek csak lehet. Egy leendő orosz fordító-tolmács, aki rajong a nyelvtanulásért, és sosem adja fel. Egy veleszületett álmodozó, sokszínű kreatív lélek, aki minden téren kipróbálja magát, s jelen esetben megtalálta a számára legjobb önkifejezési módot: a blogolást.

3. Kedvenc ételed?

Anna salátaimádó, teljes mértékben. :D De nagy kedvencem a nagypapám házilag készített hortobágyi palacsintája, aminek most már szeretném én is elsajátítani az elkészítését. :)

4. Kedvenc italod?

Egyértelmű: KÁVÉ! Minden mennyiségben, és formában! :D5. Kedvenc könyved? ( Csak egyet..na jó...kettőt. :D /Könyvsorozat is lehet)

Ez aztán kegyetlen volt :O Legyen akkor Jodi Picoult - Apró csodák 


és Benyák Zoltán - A nagy illúzió c. kötete. A +1 pedig Pachmann Péter - Misu háborúja ;)


6. Kedvenc idézeted

„Az élet olyan, mint a dobókocka, sosem tudatod, mikor dobsz hatost.”

7. Hobbid a blogoláson kívül

Hm, a nagy részét leírtam a bemutatkozós részben, de összeszedem újra: táncolás, rajzolás, színészkedés, szavalás, nyelvtanulás, ékszerkészítés, hajfonás, kirándulás és fotózás :)


Köszönöm, hogy részt vettél a projektben! ❤

ˇLAP LAP UTÁNˇ


You Might Also Like

0 megjegyzés