A Fantasy Könyvek viadala!

Sziasztok könyvmolyok! 
Ezennel megnyitja kaput a Bookbattle, azaz a Könyvcsata! Első körben a....

Hogy mit is értünk ez alatt? Hetente egy-egy moly fog ízekre szaggatni egy fantasy könyvet, pontozza, majd a csata végén kiderül melyik könyv nyerte el kellően a bloggerinák szívét.

<--- A(z írói) nevem Ella Fisher. Körülbelül 14 éves korom óta írok különböző műfajokban.
Eddig mindösszesen 8 blogom volt, melyek közül a legújabb és egyben egyetlen jelenleg is aktív oldalam neve My Moonlight Library magazin, ahol az általam olvasott regényekről írom le véleményem. A blog jelszava az őszinteség és a nyitottság. Remélem, Te is éppúgy örömödet fogod lelni ebben a projektben, kedves Olvasó, ahogyan mi. :)

Anna vagyok, a Lap lap után egyik szerkesztője. --->
Nemsokára 18 éves leszek, és ha minden jól megy, orosz fordító-tolmácsnak fogok tanulni. 🙂
A blogot egy barátnőmmel közösen vezetem, akivel lassan egy éve ismerjük egymást, s mindketten azt állítjuk, hogy ez az oldal a szerelemgyerekünk, ami teljes mértékben igaz. Igyekszünk a lehető legtöbbet kihozni belőle, s célunk, hogy minél több emberrel megszerettessük az olvasás élményét - a könyvmolyoknak pedig szeretnénk értékes tartalmat nyújtani, a különleges elképzeléseink alapján. 🙂


Barby vagyok, 16 éves bloggerina. A három évem alatt, mióta a platformon pötyögök, már több
történet (legalábbis kezdemény) született meg a kezem alatt, de jelenleg csak a könyves blogomnak szentelem magam, ami a Kitablar névre hallgat. A későbbiekben is szeretnék komolyabban foglalkozni akár az írással vagy lektorkodással egy kiadónál, esetleg forgatókönyvíróként vagy rendezőként a filmes szakmában elhelyezkedni, ugyanis ez a két szenvedélyem a zenélés mellett. Hatalmas könyvgyűjtő vagyok, mint szerintem sokan mások, akik könyvmolynak tartják magukat, de azért a könyvtárakat is szívesen látogatom, sokszor a barátnőim otthoni magánrészlegeit is.  A kedvenc műveimről viszont csak akkor kérdezzetek, ha rengeteg időtök van, ugyanis elég hosszú a listám.

Legutolsó sorban pedig én, Bree. 20 éves leszek egy hónap múlva, mindenem az olvasás, írás. Enélkül már elképzelni nem tudnám az életem. Az oldalam Bree világa néven fut, könyvek értékelését osztom meg, de mellette találhatsz saját novellákat, interjúkat :)  Jelenleg is két könyvemen dolgozom, szeretek zenét hallgatni, biciklizni, tollasozni. Szakmám szerint Pénzügyi-Számviteli ügyintéző vagyok, de az életben szeretnék a könyvek világában elhelyezkedni.

A könyvekről fokozatosan infókat fogtok megtudni, extrákat, érdekességeket! Igyekszünk minél színesebbé tenni a bejegyzéseket :)

A könyveket szeretnénk megköszönni a Gabó, Fumax és a Kossuth kiadónak! :)

Bízunk benne, hogy elnyeri tetszéseteket ez projekt, és velünk tartotok a csata végéig ;) 


Bree& Anna& Barby&Ella

You Might Also Like

0 megjegyzés