Anne L. Green: Viharos érzelmek


Szenvedély ​nélkül lehet élni, de vajon érdemes? Jason Scott az FBI kommandós alakulatának tagjaként élte nem éppen hétköznapi életét. Egy napon azonban, egy balul elsült akció után, minden a darabjaira hullik körülötte. Létezésének új értelmet keresve elvállalja egy befolyásos szenátor lányának védelmét, ám hamar rá kell döbbennie, hogy nem kell a csatatérre lépnie, hogy kemény küzdelmeket éljen át. 
A szépséges és lázadó Nina legfőbb szórakozása testőrei megleckéztetése. Mindennapi csatározásaik ellenére mindketten érzik, hogy lassan feltámad bennük az egymás iránti fékezhetetlen vágy, míg végül a lány egyszer csak meglátja a felszín alatt rejtőző valódi Jasont, és ráébred, hogy ő sokkal több mint egy testőr. 
Heves ellenállásuk dacára hatalmába keríti őket a szerelem. A sors azonban újra és újra próbára teszi őket: támadások, ármányok, sötét titkok kereszttüzében rá kell ébredniük: a szerelemben nincs megalkuvás.
Vajon mindkettőjük vonzalmát csak a szenvedély mozgatja? Vajon van jövője a szerelemnek a múlt árnyékában?

Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalszám: 496 oldal

Nem nagyon szoktam magyar írók könyveit olvasni. Valahogy mindig elvesznek a várólistáim között, amit nagyon bánok. De azt hiszem a Viharos érzelmek után én is viharosan utánanézek az írónő további könyveinek, és viharosan olvasni kezdem őket.  
Pár nappal ezelőtt drága barátnőm, Barbi ajánlotta ezt a könyvet, amikor kétségbeesve kerestem valami jót, izgalmasat.

Úristen! Mi volt ez kéremszépen? Már az első fejezet beszippantott és csak fogytak, fogytak a lapok, mígnem véget értek. Hajnali egykor raktam le, de utána még sokáig gondolkodtam rajta.

Na, de kezdjük az elejéről. Imádom a két szemszögből írt történeteket. Mindig jó látni, hogy az adott szituációban mit gondolhat a másik főszereplő, jó tudni az érzéseit a dolgokkal kapcsolatban. Tetszett, hogy ezt megkaphattam.


Ninát, ahhoz képest, hogy egy elviselhetetlen kis csajnak gondoltam mégsem tudtam nem szeretni és megérteni. Elviselhetetlen dolgokat kellett átélnie és mivel én is egy makacs nőszemély vagyok teljesen átéreztem azt, amit az apja iránt művelt. Én értem, hogy egy szülőnek nevelni kell a gyerekeit, na de ilyen módon? Az apja egy időzített bomba volt, aki szerintem, ha lehetett már halálra verte volna őt. Holott gondoljunk csak bele...mi is egy apa feladata? Nem az, hogy a lánya mellett legyen, hogy meghallgassa, hogy támogassa mindenben? Egyszerűen kegyetlen dolgokat művelt Ninával, rossz volt olvasni, hogy mennyibe semmibe veszi a lányát.
Viszont azt kell, hogy mondjam, hogy sikerült tökéletesre felépítenie az összes karaktert, úgy érzem kellő módon utáltam azt, akit kellett és kellőmódon szerettem, aki megérdemelte. És ez szerintem egy fontos szempont, hiszen minden egyes könyvben vannak rossz emberek, de az írónő feladata az, hogy el is érje azt, hogy mi is azt gondoljuk, hogy rosszak. Hiszen, ki hinné egy apáról, aki testőrt vesz fel a lánya védelme érdekében, hogy egy aljas ember?

Jason első fejezeténél tudtam, hogy ez a könyv tetszeni fog nekem. Olvastam már hasonlót, testőr és védelmező viszonyról,  ki lehet következtetni, hogy mi lesz a vége, de úgy érzem ez a könyv átlépte azt a határt, és minden fenekestül felfordult. Nem úgy történt, ahogy gondoltam. Meglepett. 
Jason tipikusan az a pasi, aki minden nő álma. Egy szerető, szenvedélyes, aranyos védelmező ember, akinek ha valaki megérinteti a szívét onnantól nincs visszaút. Féltem, hogy fel fogja adni, de hát, néha fontosabb megszegni a szabályokat egy jó ügy érdekében.


Tetszett a könyv szerkezete. Az, hogy nem egyfolytában csak romantikus,erotikus vagy csak akció jelenetek voltak, hanem vegyítve az egész. Persze mindegyikből kaptunk egy jó nagy adaggal, de nem bántam. Mint egy film úgy forgott le a fejemben az egész cselekmény. Bámulatos. Igen, ez a jó szó rá.

És a vége? Egyszerűen briliáns és hihetetlen. Először mérges voltam. Sírtam és nem akartam hinni a szemeimnek, sem az írónő mondatainak. Nem, nem, nem! Ez nem történhet meg.  Aztán valami olyan történt, amivel eddig még nem találkoztam. Jött az epilógus :P

Tudjátok mit? Nem is mondok már többet, mert ezt el kell olvasni!
Lehet, hogy olvastál már ilyen kaliberű könyvet, sőt lehet, hogy azt érzed, ez olyan, mint....De! Ne tévesszen meg semmi és senki, mert hidd el, nem olyan.  Csak olvasd és hagyd, hogy elragadjon a könyv varázsa.

Kedvenc karakter: Nina. Az, hogy milyen volt a könyv elején, és milyen lett a végére nagy szó. Tetszett ez a jellemfejlődés. 

Kedvenc idézet(ek) : 
"Pár órával később, mikor már kicsit lehiggadtam, beismertem magamnak, hogy túlzásba estem. Azért mégsem kellett volna már az első nap az ágyhoz bilincselni…"

"Egyszer csak azon kaptam magam, hogy a lelkem is eladnám, csak kaphassak még belőle."


 "Az életet élni, élvezni kell. Lehet, nem mi döntjük el, hogy mikor és hol éljünk, de mi irányítjuk a sorsunkat. Rajtunk múlik, mi a következő lépés. "

Értékelés: 
Dráma, akció, erotika, szenvedély. Minden ♥

You Might Also Like

2 megjegyzés