Nyári olvasnivaló, avagy...


Sziasztok!
Cirka 1,5 hónap van a nyárból...használjátok ki ezt a kis szabadidőt, pihenjetek, bulizzatok..olvassatok ;)
Összesen 7 hét van szeptemberig, így úgy döntöttem az én ajánlóm is hét könyvből fog állni :) 

Elsőnek egy friss megjelenésű könyvet ajánlanék, amit nemrég olvashattam el. Tetszett és tényleg kikapcsolt. Egy délutáni izgalmas olvasmány, ami elrepít a múltba. Igen, ez Sylvia Daytől az Idegen a férjem. (Értékelésem)


Nalini Singh könyvei által mindig egy másik világba csöppenek. Íme egyik könyvsorozata. Mi is lehetne jobb egy forró, nyári napon, mint a hűvös szobába bekuckolni magad egy sorozatnyi olvasmánnyal? ;)


Nevess Te is velem! Kylie Scott: Taktus. :D (Értékelésem)

"A fenekemre egy szó volt tetoválva. Egy név: David"Csakhogy nem mindig minden rózsaszín. Ha egy szívszaggató történetre vágytok jelenleg Amy Harmon könyvét ajánlanám. (Értékelésem)


Magyar írókból sosem elég, így a következő négy ajánlásomban ők lesznek.
Ha történelmi regényre vágysz rejtélyekkel megspékelve, akkor a Te könyved R. Kelényi Angelika Az ártatlan című regénye. (Értékelésem)


Szereted a krimit és a romantikát? Carrie Cooper műve csak rád vár! ;) (Értékelésem)


Érzelmi hullámvasútra vágysz? Kiszakadnál a hétköznapokból? Nehéz választanom Anne L. Green könyveiből, de ha kellene, akkor A remény hajnalát választanám. Ez A könyv, ami után nincs megállás! Komolyan! ❤ (Értékelésem)Remélem kihasználjátok a nyár minden pillanatát ❤ Jó olvasást kívánok mindenkinek! ❤
Ölelés,

Bree

You Might Also Like

0 megjegyzés