Novellák

Olvashattok novellákat is tőlem :)

"Megpróbálni a lehetetlent mindig elszánt dolog. Olyat tenni, amit még soha életedben nem tettél. Lehet, hogy ez a dolog megváltoztatja majd az egész életedet, esetleg mások életét. Jóra fordulhat minden vagy hirtelen romokba dőlsz össze? Miért éri meg küzdeni, amikor soha sem jön össze semmi?- még néztem egy ideig, amit leírtam aztán töröltem is az egészet. Minek írjam le mi zajlik le bennem, mikor senki se tud segíteni.
Lecsuktam a laptopomat és elővettem az egyik kedvenc könyvemet.
Igen, az olvasás kikapcsol. Más világba kerülök, el innen, ahol jól érzem magam. Lentről nevetés hallatszott, be is csuktam az ablakot. Nem akartam hallani őket. Minden hazugság, ami ott folyik. "

A novella címe : Veszteség :) Olvasd tovább...Csendben ültünk a szobában. Nem tudtam mit mondjak, hogy kezdjem. Nem sütött be a nap az ablakon már. A bordó színű függönyt néha-néha meglibbentette a hűvös esti szellő.
Én a fotelban ültem, törökülésben a kezemet tördeltem. Ő az ágyamon feküdt, szemét behunyva gondolkodott. Végignéztem a szobában, de akárhová néztem a szívem újra összetört. A képek a boldog napokat juttatták eszembe, amikor minden jó és szép volt. Az ölelése, az illata, az érintése, a mosolya. Újra éreztem őt, újra éreztem csókját, újra éreztem, ahogy összekulcsoljuk ujjainkat. Emlékszem, mikor először aludtunk együtt...csak öleltük egymást és beszélgettünk. Szerelmesek voltunk.

A novella címe: Könnycseppek Olvasd tovább...