TOP 7 #Colleen Hoover idézetTOP 7 című rovatom következő posztjában szeretném nektek megmutatni a kedvenc Colleen Hoover idézeteimet. Ti olvastatok az Írónőtől? 
Én csak ajánlani tudom! :) 

"– Három kérdés van, amire egy nőnek igennel kell válaszolnia, mielőtt elkötelezné magát – vág bele. – Ha bármelyikre is nemmel felelnél, akkor jobb, ha gyorsan odébbállsz. 
(…) 
– Az első kérdés, hogy mindig tisztelettel bánik-e veled. A második, hogy ha tudod, hogy húsz év múlva is éppen olyan lesz, mint most, akkor hozzámennél-e feleségül. A harmadik pedig, hogy általa jobb emberré válhatsz-e. Ha találsz valakit, akivel kapcsolatban mindhárom kérdésre igen a válasz, szerencsésnek érezheted magad."

"Akármi elől is menekülsz, az veled, marad egészen addig, amíg rá nem jössz hogyan birkózz meg vele."
/Szívcsapás/


"Ha az élet nehézségei miatt a padlón kötsz ki, két választásod van. Lent maradsz, vagy felállsz, leporolod a nadrágodat, s emelt fővel továbbmész. Én az utóbbi mellett döntöttem. Valószínűleg néhányszor még fel kell majd tápászkodnom ebben az életben. Biztos vagyok benne, hogy meg is teszem."
/Reménytelen/ "Rossz emberek nem léteznek. Mind csak emberek vagyunk, akik néha csinálunk rossz dolgokat."

"Kívülállóként könnyű azt hinni, hogy mi gondolkodás nélkül odébbállnánk, ha valaki rosszul bánna velünk. Könnyű kijelenteni, hogy nem tudnánk szeretni valakit, aki bánt bennünket, ha közben nem mi vagyunk szerelmesek abba az emberbe. "

/Velünk véget ér/


"Félek, hogy ha csak egyszer is a szívemre hallgatok, akkor soha többet nem leszek képes ügyet sem vetni rá."
/Vallomás/


Blogon olvasható bejegyzéseim:


Nektek van kedvenc idézetetek? :)

Csodás Napot Mindenkinek! <3 


You Might Also Like

0 megjegyzés