Anita Gayn: Senkinek sem kellesz!

Fülszöveg&Borító


Emily, a kissé különc lány kénytelen az apjához, és annak új családjához költözni. Nyolc évnyi távollét után beilleszkedni nem is olyan könnyű feladat számára, főleg, miután gyerekkori barátja, Matt mindent megtesz azért, hogy Emily ne érezhesse jól magát…

Kiadó : 1. Underground, Budapest, 2015
2. Magánkiadás, Budapest, 2010

Oldalszám : 1. 532. oldal
2. 506. oldal

Annyira nehéz ezt az értékelést megírnom. Hogy miért?
Mert ez a könyv egyszerűen brutális.
Szétszaggatja a lelked, összetöri a szíved és a végén ott hagy egyedül, magányosan, kérdésekkel tele, amikre nem kapunk választ. 

Tele van érzelmekkel, olyan érzésekkel, amiket teljesen át lehet élni.
Annyira szépen és jól meg van írva ez a történet. Fájt, amit tettek Emilyvel. Meg kellett állnom és várnom egy keveset, mert annyira szíven ütött minden egyes gonosz tett.
Nehéz leírni mit is jelentett számomra. Talán azt, hogy nem minden úgy történik, hogy gondolnánk. Hogy ott van az érme rosszabbik oldala is. Ráébresztett mégjobban, hogy mennyire sérülékeny egy kisgyerek. Mennyire fontos figyelni és foglalkozni vele, törődni a lelkével. Szeretni és éreztetni vele, hogy szeretik.

Ez a könyv tele van fájdalommal, szomorúsággal, hazugsággal…de ott lapul benne az örökké tartó szerelem és az igazság, amely kezd utat törni magának.
Készítsd a zsebkendőt, mert sírni fogsz. A vége olyannyira hihetetlen, hogy elsőre talán el sem hiszed. Komolyan. Velem is ez történt.


Nem tudom, jó-e rá az a szó, hogy imádtam, de azt hiszem ez most nem idevaló. Inkább azt mondom, hogy ez a könyv életem legmegdöbbentőbb könyve. Nincsenek szavaim…még mindig annyira a hatása alatt vagyok.

Kedvenc karakter: Emily

Kedvenc részlet:
  
"Millió nőt hagyott el a szerelme, millió nő él magányosan, mégsem dőlt össze a világ. Az enyém sem fog! 

Esküszöm!"
Értékelés:


You Might Also Like

0 megjegyzés